Exakt Prosjektering As

Om oss

BRANNKONSULENT

OVER HELE LANDET

Exakt Prosjektering AS ble etablert 11.02.2020. Bedriften består av 3 ansatte der Mattias Stål er daglig leder. Til sammen har vi ca. 50 års erfaring i bransjen. Vi tilbyr alle typer tjenester innen brann,- og byggteknikk, samt mindre utførende oppdrag.

Et gjennomtenkt brannkonsept er første steg i brannsikring av en bygning. Det handler først og fremst om liv og helse, dernest sikring av dine og andres materielle verdier. Brannteknisk prosjektering ofte er krav ved for eksempel oppføring av nybygg, endring av brannceller, oppdeling av bruksenheter og bruksendring av eksisterende byggverk. Brannprosjekteringen resulterer i et brannkonsept / brannsikkerhetskonsept som normalt vedlegges byggesøknaden.

Våre

Kunder

Nedenfor kan man se noen av våre kundereferanser som vi har hatt gleden av å jobbe med.
Har du behov for våre tjenester til ditt prosjekt, og ønsker å bli kunde av oss? Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

HAR DERE BEHOV FOR VÅRE TJENESTER TIL DERES PROSJEKT?

En brannteknisk rådgiver bør engasjeres så tidlig som mulig i planleggingsfasen – fortrinnsvis mens prosjektet er på skissestadiet. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat dersom du har spørsmål.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle