Exakt Prosjektering As

Branndokumentasjon

FDV- dokumentasjon

brann

FDV-dokumentasjonen er byggets bruksanvisning. Denne dokumentasjonen skal inneholde byggetegninger og informasjon som benyttes til drift og vedlikehold. Brannverndokumentasjon skal være tilgjengelig til alle tider. Dette hjelper vi deg med å utforme.

Dokumentasjon av

brannvernsarbeid

Brannvernsarbeid må dokumenteres. Kontakt oss om du trenger hjelp til å dokumentere det utførte brannvernsarbeidet for din bygning.

Branndokumentasjon

risikoanalyse, branntegning, brannperm

Alle som driver virksomhet skal ha lett tilgjengelig branndokumentasjon. Ethvert brannobjekt krever branndokumentasjon, noe som vil si alle bygninger, konstruksjoner, anlegg etc der brann kan oppstå og true liv, helse, miljø og materielle verider. Vi kan være din branntekniske rådgiver på dette området.

HAR DERE BEHOV FOR VÅRE TJENESTER TIL DERES PROSJEKT?

En brannteknisk rådgiver bør engasjeres så tidlig som mulig i planleggingsfasen – fortrinnsvis mens prosjektet er på skissestadiet. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat dersom du har spørsmål.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle