Exakt Prosjektering As

Brannkonsept

Brannkonsept

Tjenester

Grafer på papir
Analyser

Vi utfører alle analyser i forbindelse med brannvern. Det innebærer risikoanalyser, beregning av rømningstid og fraviksanalyse.

Grafer på papir
planlegging

Det er viktig å være forberedt om ulykken skulle være ute. På dette området kan vi tilby beregning av brannscenarier og tiltaksplaner.

Mann noterer mens han ser på bygg
Tilstandsvurdering

Vi vurderer brannteknisk tilstand ditt bygg befinner seg i. Samtidig kan vi også beregne prisen på eventuelle utbedringer.

Mann peker på bygg under konstruksjon
Uavhengig kontroll

Uavhengig kontroll av brannkonsept er obligatorisk i tiltaksklasse 2 og 3. Dette arbeidet må gjøres av eksternt firma. Vi kan hjelpe deg.

Mann slukker kontrollert brann
Brannkurs og øvelser

Du skal være godt forberedt når situasjonen krever det. Vi arrangerer brannkurs og øvelser for ditt bygg, din bedrift og dine ansatte.

Data og ark
Branndokumentasjon

Brannverndokumentasjon skal være tilgjengelig til alle tider. Dette hjelper vi deg med å utforme. Vi kan være din branntekniske rådgiver. 

Brannbok
Utarbeidelse av brannbok

En brannbok skal alltid være oppdatert med informasjon om bygget. Vi hjelper deg med å utarbeide en brannbok for ditt bygg.

Arkitekt tegning
Branntegninger

Om byggetegningene oppdateres på grunn av en ombygging, må også de branntekniske tegningene oppdateres. Vi tar oss av dette.

Hånd peker på ark med tegninger av bygg
Utbedringstiltak

Vi tar jobben med å gjennomgå og beregne kostnadene for de brannforebyggende utbedringene som kreves for ditt bygg.

HAR DERE BEHOV FOR VÅRE TJENESTER TIL DERES PROSJEKT?

En brannteknisk rådgiver bør engasjeres så tidlig som mulig i planleggingsfasen – fortrinnsvis mens prosjektet er på skissestadiet. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat dersom du har spørsmål.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle