Exakt Prosjektering As

Byggteknikk

Byggeteknikk

Tjenester

Arkitekt tegning
Arkitekt

Vi tar på oss mindre arkitektarbeider og utarbeider funksjonelle og energibesparende løsninger etter dine ønsker og behov.

Laser måler måler tak
Lasermåling

Oppmåling av bygninger med lasermåler sørger for at bygget blir nøyaktig oppmålt arealmessig. Vi hjelper deg med riktig arealmåling.

Hånd peker på ark med tegninger av bygg
Prosjektering

Vi tar oss av alt som har med prosjektering av ditt bygg å gjøre. For eksempel planlegging, dimensjonering og beregninger.

Mann som holder en gul hjelm
Ansvarlig søker

Vi tar oss av jobben som ansvarlig søker for ditt byggeprosjekt, og er det naturlige bindeleddet mellom deg og det offentlige.

Hånd holder pen og skriver på dokument
Byggesøknader

Byggesøknader er et av områdene vi har lang og god erfaring med. Her hjelper og veileder vi deg fra start til mål gjennom hele prosessen.

Tegning av hus
Digitalisering

Digitale tegninger er lett tilgjengelige. Vi tar oss av både digitaliseringen av dine gamle tegninger og utformer nye prosjekter digitalt.

HAR DERE BEHOV FOR VÅRE TJENESTER TIL DERES PROSJEKT?

En brannteknisk rådgiver bør engasjeres så tidlig som mulig i planleggingsfasen – fortrinnsvis mens prosjektet er på skissestadiet. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat dersom du har spørsmål.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle