Exakt Prosjektering As

Analyser

Ulike risikoanalyser

vurderinger, ROS analyser

Et systematisk arbeid er viktig for å kartlegge risikoen for brann. Å gjenkjenne faktorer som kan føre til brann er et viktig forebyggende oppdrag når det gjelder brannvern. Vi tilbyr rådgivning og gjennomføring av risikoanalyser for bygg, slik at nødvendige forebyggende tiltak kan tas før ulykken er ute.

Beregning av

rømningstid/ analyse

Hvor lang tid vi har på oss til å rømme et bygg når brannen først har startet, fra deteksjon til bygget er evakuert, er fullstendig avgjørende når det gjelder liv eller død. Dette må beregnes og analyseres som en del av det brannforebyggende arbeidet.  

Vi utfører

Fraviksanalyse

Kontakt oss for å få utført fraviksanalyse for ditt bygg. Da går vi gjennom bygget og merker oss eventuelle utbedringer for å få en fullgod brannsikring. Alt fra rømningsveier til innvendig beskyttelse mot brannspredning m.m. gjennomgås og analyseres.

Brannteknisk

risikoanalyser

Forskrift om brannforebygging (FOB) krever tilfredsstillende dokumentering av brannsikkerheten i en bygning. Når vi foretar en risikoanalyse vurderer vi risikotilstanden for bygget og måler den opp mot forskriften.

HAR DERE BEHOV FOR VÅRE TJENESTER TIL DERES PROSJEKT?

En brannteknisk rådgiver bør engasjeres så tidlig som mulig i planleggingsfasen – fortrinnsvis mens prosjektet er på skissestadiet. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat dersom du har spørsmål.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle